Vloerverwarming & Parket

Parket en vloerverwarming gaan al jaren goed samen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan  het creëren van de ideale combinatie van parket en vloerverwarming.

Welke vloeren zijn geschikt voor VLOERVERWARMING/ VLOERKOELING?

Zowel tapis als een tweelaags parket zijn perfect te combineren met vloerverwarming. U kunt kiezen uit meerdere houtsoorten.

Indien de tapis of het tweelaags parket direct gelegd worden op de basisvloer kennen deze vloeren een perfecte warmtedoorgifte. Dankzij de goede Rc waarde van 0,86 m2K/W (niet te laag en niet te hoog) zult u veel comfort beleven. De warmte wordt geleidelijk doorgevoerd en zorgt voor een behaaglijk hoog rendement en wat erg belangrijk is; in tegenstelling tot kunststof materialen (PVC of laminaat) met een te lage Rc Waarde blijft een houten vloer warm aanvoelen!

LET OP HET VIGNET “PARKET OP VLOERVERWARMING”

Goede voorlichting voor, tijdens en na verkoop is essentieel! Kom daarom langs bij ons. Wij hebben het vignet op de deur. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden, op het gebied van parket op vloerverwarming/ vloerkoeling. U kunt ervan uit gaan, dat uw nieuwe vloer met zorg wordt gelegd.

Reageren is niet mogelijk