Visgraat Parket

 

Visgraat parket

Bent U op zoek naar een houten visgraat vloer in Zuid-Holland?

Parket Specialist Gouda is de grootste specialist in Parket, Visgraat en houten vloeren

De  belangstelling voor traditioneel parket of houten vloer visgraat is de laatste afgelopen jaren enorm toegenomen.

Parket Specialist Gouda is door de jaren heen een steeds grotere rol gaan spelen. Aangezien Parket Specialist Gouda al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in parketvloeren. Bent u bij ons aan het juiste adres!

Parket Specialist Gouda heeft het hier dan ook over vloeren, waarbij vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit uit zich op de manier van leggen, de vele legpatronen, de wijze van afwerken etc. Bovendien zijn  het stuk voor stuk unieke vloeren, die met overgave en liefde worden gelegd en als het ware de handtekening van de parketteur vormen.

Waar?

Alles op een rijtje gezet: wij leggen traditioneel parket in heel Nederland, maar met name in de provincie Zuid-Holland (zoals Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Bergambacht,  maar ook Schoonhoven, Waddinxveen, Zoetermeer, Nieuwerkerk ad IJssel, Capelle ad IJssel, Rotterdam, Nesselande) Waardoor wij zeer flexibel zijn!

Conclusie

Parket Specialist Gouda is het bedrijf voor U als u op zoek bent naar een traditioneel parket! Voor meer informatie: http://www.lieverdink.nl

 

 

 

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 153 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Reageren is niet mogelijk