Traditioneel parket

Traditioneel parket

Bent U op zoek naar Traditioneel Parket in Zuid-Holland?

Zoals gezegd neemt de belangstelling voor traditioneel parket in de afgelopen jaren enorm toe. Waardoor Parket Specialist Gouda door de jaren heen een steeds grotere rol is gaan spelen. Aangezien Parket Specialist Gouda al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in parketvloeren. Bent u bij ons aan het juiste adres!

Parket Specialist Gouda heeft het hier dan ook over vloeren, waarbij vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit uit zich op de manier van leggen, de vele legpatronen, de wijze van afwerken etc. Bovendien zijn  het stuk voor stuk unieke vloeren, die met overgave en liefde worden gelegd en als het ware de handtekening van de parketteur vormen.

Patronen

Als traditioneel parket wordt verlijmd en/of vernageld, wordt dit altijd op een tussenvloer gedaan, bijvoorbeeld spaanplaat of mozaïek (bij vloerverwarming). De tussenvloer is minimaal 12 mm dik. Nadat de tussenvloer is gelegd word de ambachtelijke vloeren geschuurd en vervolgens ter plekke geolied, gelakt of in de hardwaxolie gezet.

Echter kunt u ook kiezen voor een vloer, die kant en klaar is. Deze wordt alvorens deze gelegd kan worden, in de fabriek behandeld. Door de grote variëteit in houtsoorten is er voor elke toepassing wel een geschikte kleur te vinden. Dus met een tapis vloer 6 mm kunt u alle kanten op.

Traditioneel Parket is tegenwoordig ook met een velling (v-groef) te krijgen. Hierdoor krijgt de vloer de uitstraling van een plankenvloer met de voordelen van een parketvloer. Deze Bourgogne vloeren zijn over het algemeen 9 mm dik en zijn in verschillende breedtes te krijgen.

Bij genagelde vloeren, bijvoorbeeld Tapis-vloeren worden de nagelgaatjes eerst handmatig door gedreveld en gevuld alvorens wij de vloer afwerken. Het vullen van de nagelgaatjes gebeurt met het schuursel van de vloer. Deze mengen wij met een vulpasta.

Waar?

Alles op een rijtje gezet: wij leggen traditioneel parket in heel Nederland, maar met name in de provincie Zuid-Holland (zoals Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk, Bergambacht,  maar ook Schoonhoven, Waddinxveen, Zoetermeer, Nieuwerkerk ad IJssel, Capelle ad IJssel, Rotterdam, Nesselande) Waardoor wij zeer flexibel zijn!

Conclusie

Parket Specialist Gouda is het bedrijf voor U als u op zoek bent naar een traditioneel parket!

 

 

 

 

Beoordeling 9 gebaseerd op 101 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Reageren is niet mogelijk