Stalen deuren

Op zoek naar een mooie industriële Stalen deuren?

Wij zijn sinds kort een samenwerking aangegaan met een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van stalen deuren. Er is geen showroom, maar u kunt via ons een afspraak maken om een offerte te laten maken.

Stalen deuren zijn een mooi strak, klassiek of industrieel stalen deurwerk in uw huis. Kijk snel bij onze industriële deuren en zie hoe uw huis er strak en modern uit kan zien met deze look. Elke maat en kleur is mogelijk, met of zonder glas. Deze deuren zijn stoer, industrieel en daarnaast in diverse stylen leverbaar. Vandaar dat Parket Specialist Gouda alle deuren op maat laat maken en geheel naar uw wens.

Stalen taatsdeur

De stalen taatsdeur met glas kan 180º draaien, waardoor deze naar twee kanten kan worden geopend en dat is precies wat de taatsdeur zo speciaal maakt. Er zijn nog meer voordelen namelijk, bijvoorbeeld: er is geen kozijn nodig, omdat de bevestigingspunten al in de boven- en onderkant van de deur verwerkt zijn.  De verdekte scharnieren, ook wel verborgen of onzichtbare scharnieren genoemd, zijn deurscharnieren die uit het zicht blijven. Het resultaat is een mooi gladde deur en deurkozijn. Door te kiezen voor een verdekt scharnier versterkt u het strakke en moderne aanzicht van de stalen deur en het glas. De verdekte deurscharnieren zijn onderhoudsvrij.

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeuren met glas zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor. Maar schuifdeuren zijn ook nog eens ruimtebesparend. Waar u stalen schuifdeuren in het verleden alleen in industriële omgevingen zag, worden stalen schuifdeuren tegenwoordig steeds vaker binnenshuis gebruikt.

Stalen scharnierdeur

Industriële stalen scharnierdeuren met glas. Deze deuren zijn ten eerste stoer en industrieel en ten tweede super slank of juist robuust en in diverse stylen en RAL kleuren leverbaar.

Inmeten

Geïnteresseerd geworden, bel dan 0182-581363 of mail info@parketspecialistgouda.nl?

Echter mocht u alleen nog tekeningen hebben van uw nieuwe woning, kunnen wij eerst een aanhoren wat uw wensen zijn en vervolgens deze uitwerken op papier. Wanneer de woning wordt opgeleverd, komen wij langs om alles nog even na te meten.

Stalen Taatsdeur met glas

Stalen Taatsdeur met glas

Stalen Schuifdeur met Glas

Reageren is niet mogelijk