Sfeerboek

SFEERBOEK

Het Sfeerboek van

Parket Specialist Gouda !

Dit sfeerboek is er voor om een idee te geven van onze werkzaamheden en is er voor bedoeld, zodat u een kijkje kunt nemen naar alle mooie vloeren, die wij in de jaren hebben opgeleverd. Tevens kunt u op onze review site van de 5-sterrenspecialist kijken, hoe de klanten over ons denken: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/parket-specialist-gouda

Wij proberen de klant door middel van de reviews, die wij krijgen van de verschillende klanten een eerlijk beeld te scheppen van onze werkwijze!

U kunt nu vanuit uw luie stoel rustig bekijken, wat u mooi vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld kijken naar een bepaalde kleur op een gerenoveerde vloer. Of u kunt kijken naar een nieuwe vloer, die wij gelegd hebben bij klanten. Enerzijds geeft u dit een beetje een idee en anderzijds heeft u dan een goede reden om naar onze winkel toe te komen op de Zwarteweg 64 te Gouda.

Er is zeker nog een reden om voor ons te kiezen en dat is, omdat onze parketteurs echte vakmannen zijn, die van uw oude vloer een nieuwe vloer kunnen maken. Ook als u uw oude vloer zat bent of bijvoorbeeld als u gaat verhuizen, kunt u bij ons in de showroom een nieuwe vloer uitkiezen.

In het sfeerboek staan verschillende vloeren, zoals visgraat, lamelparket, maar ook laminaat en pvc. Of de vloer nu volverlijmd moet worden of toch liever geklikt, wij denken graag met u mee!

Samengevat Parket Specialist Gouda is de Specialist op Uw vloer.

Mocht U vragen hebben, of ziet U een vloer in het sfeerboek, waar u interesse in heeft? Of wilt u weten wat de behandeling is op een bepaalde vloer?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, bel dan met 0182-581363

Door middel van te werken met hoogwaardige producten, kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden!

Hieronder vindt u een aantal van ons leveranciers: Royl (Rigostep), Osmo, Floorservice, Grigio, Lieverdink, Kahrs, Meister, Quickstep, Ambiant, Wicanders, Bona, Skylt,  Aquamarijn, Hollandsche vloeren, Combiwood, Parketman, Lecol, Woca, Dumby, Kerakoll, Rubio monocoat etc. 

In het sfeerboek zullen wij elke maand weer bij werken, zodat u een goed beeld krijgt van de werkzaamheden.

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 153 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Reageren is niet mogelijk