Laminaat Quick step Uniclic vloer

Laminaat Quick step Uniclic vloeren

De Laminaatvloer is niet meer weg te denken uit het moderne interieur, en met goede reden. Laminaat is bijvoorbeeld kras- en slijtbestendig en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Zo heeft u niet alleen een vloer die een perfecte aanvulling is voor uw interieur, maar bent u ook financieel slim bezig. Weet u niet zeker of laminaatvloeren voor u de oplossing zijn, of wilt u vragen naar de verschillende opties? Neem dan contact met ons op 0182-581363.

Elke opdracht die wij krijgen bij Parket Specialist Gouda gaan wij aan met dezelfde passie en professionaliteit. Wij zorgen er samen met u voor dat uw wensen een realiteit worden, en dat uw laminaatvloer perfect aansluiten bij wat u wilt.

Onze merken, zie bijvoorbeeld de site van Quickstep laminaat vloeren! http://www.quick-step.nl/nl-nl/laminaat

f9558_logo Quick Step laminaatvloer

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

De nieuwste visgraat laminaat vloeren zijn binnen gekomen in onze showroom van Douwes Dekker

Visgraat laminaat Eiken Naturel Geborsteld 4V

Visgraat laminaat Gerookt Eiken wit geolied 4V

Visgraat laminaat Vintage Grijs Eiken 4V

Visgraat laminaat Vintage Wit Eiken 4V

VOORDELEN VAN EEN LAMINAATVLOER

In het algemeen hebben vlakke vloeren zoals laminaat en PVC tal van voordelen boven textiele vloerbedekkingen. Allereerst op hygiënisch gebied. Want dankzij het egale oppervlak komen stof en los vuil niet ín de vloerbedekking zelf terecht, zodat je dit met een stofwisser of -zuiger heel gemakkelijk kunt verwijderen. Dit zijn dan ook de meest onderhoudsvriendelijke vloeren die er zijn! Bovendien zijn laminaat en zeker PVC veel beter bestand tegen water en ander vocht dan tapijt. Ook dit verhoogt het onderhoudsgemak én de levensduur. Door de speciale afwerklagen van laminaat en PVC zijn deze vloeren uitstekend bestand tegen lichte krassen en vlekken. Dit zijn dan ook dé vloeren voor als je kinderen en huisdieren hebt. Doordat Douwes Dekker® zeer slijtvast is, zul je er vele jaren plezier van hebben. Last but not least: onze laminaat- en PVC-vloeren zijn na het leggen direct klaar voor gebruik!

WAAR WACHT U NOG OP?

U kunt vandaag nog een offerte aanvragen, zodat u niet hoeft te twijfelen of een laminaatvloer geschikt voor u is. Toch twijfels? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. U kunt ook een afspraak maken om bij ons in de showroom te komen kijken, en wanneer het gewenst is kunnen wij ook op locatie langskomen voor gratis en vrijblijvend persoonlijk advies.Dus voor een mooie laminaatvloer kunt U zeker terecht bij Parket Specialist Gouda!

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 153 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Reageren is niet mogelijk