Kleuren van houten vloeren

Kleuren van houten vloeren, welke is voor u geschikt?

Het antwoord is meestal JA, vooral eiken vloeren zijn makkelijk te kleuren. Wij werken met hoogwaardige oliën en lakken. In de winkel kunt u verschillende stalen bekijken.

Een nieuwe en veel gebruikte techniek is het kleuren van (bestaande) eiken houten vloeren. Indien u de kleur niet meer mooi vindt, u wilt restylen of u heeft een woning gekocht met een houten vloer, die u graag een andere kleur wilt geven is dit zeker een goede oplossing. Praktisch alle kleuren zijn mogelijk.

Het kiezen van de juiste kleur is erg moeilijk, zeker als u zelf voor de keuze staat om uw woning in te richten. Hout en in het specifiek parketvloeren zullen vanwege hun aanwezigheid grotendeels de sfeer bepalen bij u in huis. Een zeer wel overwogen keuze is essentieel om enige teleurstelling te voorkomen.

Een nieuwe en veel gebruikte techniek is het kleuren van (bestaande) eiken houten vloeren. Als u de kleur van uw vloer niet meer mooi vindt, u wilt restylen of u heeft een woning gekocht met een houten vloer, die u graag een andere kleur wilt geven is dit zeker een goede oplossing. Praktisch alle kleuren zijn mogelijk.

De verschillende kleuren kunt u uiteraard bekijken bij ons in de winkel! Kom gauw een keer langs om de stalen te bekijken of neem contact met ons op info@parketspecialistgouda.nl

Vloer schuren en kleuren met olie

Reageren is niet mogelijk