Kleuren van houten vloeren

Kleuren van houten vloeren

Kleuren van houten vloeren, is dit mogelijk?

Het antwoord is meestal JA, vooral eiken vloeren zijn makkelijk te kleuren. Wij werken met hoogwaardige oliën en lakken. In de winkel kunt u verschillende stalen bekijken.

Een nieuwe en veel gebruikte techniek is het kleuren van (bestaande) eiken houten vloeren. Indien u de kleur niet meer mooi vindt, u wilt restylen of u heeft een woning gekocht met een houten vloer, die u graag een andere kleur wilt geven is dit zeker een goede oplossing. Praktisch alle kleuren zijn mogelijk.

Het kiezen van de juiste kleur is erg moeilijk, zeker als u zelf voor de keuze staat om uw woning in te richten. Hout en in het specifiek parketvloeren zullen vanwege hun aanwezigheid grotendeels de sfeer bepalen bij u in huis. Een zeer wel overwogen keuze is essentieel om enige teleurstelling te voorkomen.

Een nieuwe en veel gebruikte techniek is het kleuren van (bestaande) eiken houten vloeren. Als u de kleur van uw vloer niet meer mooi vindt, u wilt restylen of u heeft een woning gekocht met een houten vloer, die u graag een andere kleur wilt geven is dit zeker een goede oplossing. Praktisch alle kleuren zijn mogelijk.

De verschillende kleuren kunt u uiteraard bekijken bij ons in de winkel! Kom gauw een keer langs om de stalen te bekijken of neem contact met ons op info@parketspecialistgouda.nl

Vloer schuren en kleuren met olie