Home

Aangepaste tijden tijdens de mei vakantie!

Dinsdag 23 april GESLOTEN

Donderdag 25 april 10.00-17.00 uur 

Vrijdag 26 april GESLOTEN

Zaterdag 27 april KONINGSDAG GESLOTEN

Vanaf dinsdag 30 april gelden de normale openingstijden!

WELKOM BIJ

PARKET SPECIALIST GOUDA

“Bij Parket Specialist Gouda is de traditionele service nog heel gewoon”

Parket Specialist Gouda voor Uw houten vloer is echt ook ons motto! Wij vinden Uw vloer belangrijk. Of de vloer een oude vloer is of een nieuwe vloer. Wij kunnen er een prachtig geheel van maken!

Al meer dan 20 jaar is dit het uitgangspunt van Parket Specialist Gouda. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.  Voor ieder budget kunt u bij ons een prachtige houten vloer, in elke kleur en design vinden. Of u nu olie of lak wilt, alles is mogelijk. Wij werken met goed opgeleid personeel, werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en door onze geringe omvang zijn wij zeer flexibel.

Een houten vloer is zeer bepalend voor de sfeer van uw woning en moet ook mooi passen bij de rest van het (toekomstige) interieur. U kunt uw houten vloer door één van onze vakmensen laten plaatsen of zelf leggen. U bent te allen tijde verzekerd van een goed product en vakmanschap! Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar!

Ervaringen van onze klanten:

Wij, als Parket Specialist Gouda,  zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Beoordeling 9 gebaseerd op 122 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Reageren is niet mogelijk